7 причин выбрать фитнес клуб с бассейном

7 motive importante pentru a alege un club cu piscină

1. În piscină vă relaxați și găsiți armonia interioară. Relaxarea pe care o obțineți aici, se va absorbi complet și vă va ajuta să scăpați de agitația zilnică. Când înotați timpul trece neobservat!

2. Piscinele din oraș dispun de un sistem modern de filtrare a apei. În caz, dacă apa nimerește în nas sau înghiți accidental - nu vă faceți griji!

3. Înotul este un tip de exerciții cardio benefice sănătății. Mușchiul cardiac se va întări și va fi capabil să facă față sarcinilor în viitor.

4. Risc nul de traumatizare, pentru că nu există nici o presiune asupra articulațiilor. Coloana vertebrală se relaxează și se va îndrepta. Treptat, durerile de spate vor dispărea.

5. Piscinele deobicei oferă  programe individuale de instruire. Antrenorul vă va alege nivelul  potrivit, instruirea otpimă pentru pregătirea dvs.

6. Aveți mai multe opțiuni. După activitatea fizică la sala de forță puteți să mergeți să vă relaxati la piscină.

7. Un alt motiv, mai degrabă unul psihologic: în vacanță la mare veți avea un comporatament sigur. Fără griji și situații ridicole,  pentru că deja veți cunoaște cum trebuie să înotați.

Studiourile noastre confortabile și piscina spățioasă adună multă lume și prieteni.

 

Clubul de fitness Botanica - locul în care veți petrece întotdeaunа timpul plăcut și util!

Aici toate dorințele se împlinesc, setea de odihnă este stinsă, iar buna dispoziție mereu persistă!

Un abonament la clubul de fitness include ore într-un complex special pregătit pentru activități sportive. Sunteți mereu deschis în camera în care există formatori calificați.

 

Informații suplimentare:

Adresa: Bd.Dacia 31/1