Antrenamente
personale

Nu numai că vei arăta mai bine după fiecare antrenament, dar și te vei simți mult mai grozav de fiecare dată. Îți va plăcea să faci din nou sport! Iată doar câteva dintre beneficiile antrenamentelor personale cu un antrenor:
01.
Program personalizat
02.
Eficiență crescută
03.
Disciplină
04.
Siguranță
05.
Pierdere în greutate
06.
Mușchi tonifiați

Antrenamente individuale,
adaptate obiectivelor tale

Tinând cont de scopurile tale, de munca ta zilnică, de activitatea fizică de până acum, antrenorul va crea un program personalizat de antrenamente și te va învăța cum să efectuezi corect și eficient exercițiile. Te va ajuta să îți stabilești un plan alimentar echilibrat, care e la fel de important atunci când lucrezi la un corp de vis ca și activitatea fizică obișnuită. Antrenamentele personale te vor ajuta să devii mai puternic și mai rezistent!

Antrenorii

noștri

suntem responsabili de rezultatul tău

Antrenorii Energy Fitness sunt profesioniști și experți în industrie.
Vă vom sfătui cum și cât trebuie să vă antrenați, vă vom crea un program personalizat de antrenamente, vom stabili împreună un plan de nutriție echilibrat, și, de ce nu, vom deveni prieteni! Pentru noi, fitnessul nu este doar un job, ci o atitudine față de viață.

primul
antrenament

Programează-te la primul tău antrenament gratuit. Completează formularul și noi revenim pentru a stabili ora și data antrenamentului.

botanica

55 MINUTE
30 MINUTE

centru

55 MINUTE
30 MINUTE

telecentru

55 MINUTE

Alătură-te